SUN68: athleisure voor fall winter 2018

Every day can be a different day, dat is het motto voor de collectie fall winter 2018 van SUN68. Ze hebben een nieuwe twist gegeven aan hun merk voor het opkomend seizoen maar behouden nog steeds hun DNA: ontwerpen voor de guy next door. In de collectie overheersen ruitjesprints, streepjes en felle kleurencombinaties in twee verschillende thema’s:

Athleisure

Het eerste thema draait volledig rond sportieve kleding die we dagdagelijks kunnen dragen. Opteer dus niet voor joggingbroeken maar haal inspiratie uit de logo’s op shirts en de atletische fit van sportkledij. Mix casual met wat klassieke stuks zoals jasjes en nylon kledingstukken met een paar stoere sneakers eronder. De hoogtepunten van deze collectie zijn de heritage kleuren rood, groen en blauw.

Rugby uniforms

Wie houdt van wat ruige actie is bij deze collectie helemaal aan het juiste adres met het tweede thema: rugby uniforms. Denk aan klassieke strepen, jacquards en tweed om de look helemaal compleet te maken. Ook velour maakt een comeback in tinten als bordeaux, blauw, donkergroen en geel. Dit alles in broek of jas vorm.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072