self tan

That’so

Italiaanse sun care nu ook in Nederland en België te koop

Het was al te koop in 26 andere landen, maar nu kunnen ook Nederland en België kennismaken met het Italiaanse merk That’so. Een merk met self tan, sun care en self care producten.

De self tan is ongeëvenaard goed. Geeft een egale bruine kleur (geen oranje of geel dus), ruikt lekker en geeft geen donkere spots. Er zijn diverse varianten sun sprays afhankelijk van hoe bruin je eruit wilt zien. Met de On the go extra dark zie je in ieder geval zo bruin uit dat iedereen zal denken dat je terug komt van een weekje Ibiza. Maar ben je liever iets minder bruin dan is er uiteraard een lichtere versie verkrijgbaar. Er is zelfs een vegan variant en één self tan spray speciaal voor mannen. Verder is er ook een body mousse om je hele lichaam te voorzien van een sun kissed kleurtje. Maar denk ook aan een scrub om het gezicht eerst te ontdoen van dode huidcellen zodat de bruine kleur nog beter pakt.

De sun care producten zijn uniek. Het zijn dry oil zonnesprays en je hoeft het product niet uit te smeren. Naast het feit dat deze producten je huid beschermen tegen de negatieve effecten van de zon verzorgen ze deze ook vanwege het feit dat ze avocado olie en jojoba bevatten als ook vitamine E dat huidveroudering tegen gaat.

De sun sprays bevatten allemaal 3 SPF in 1. Oftewel nooit meer al die crèmes met verschillende factoren in je strandtas. Vanaf nu kun je het met één sun spray af. Er is zelfs een sun spray met factor 50 / 50+ en 50 ++. Verder is er een spray die neem oil bevat en dit geeft een onaangename geur voor insecten. Die blijven dus voortaan op afstand als je op het strand ligt of in de natuur aan het genieten bent van het mooie weer. Ook is er een sun spray die volledig vegan is en één die speciaal voor mensen is met tatoeages,omdat deze spray het verkleuren van tattoos tegen gaat en deze dus hun originele kleur behouden. Verder is er een after sun, tan accelerator, douche gel en sun lipstick.

Meer weten over deze self tan en sun care producten? www.thatso.nl .

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072