The Lounge by Divani

A Classy party in the Sky

Dit jaar blaast Divani, de luxe interieurzaak op het Antwerpse Zuid, twintig trendy kaarsjes uit. De drop dead gorgeous interieurzaak waar Italiaanse verfijndheid op de eerste plaats prijkt, is gelegen in een prachtig gerestaureerd pakhuis waar het een 360° concept biedt aan de klanten. Met een mix van design, food, drinks en entertainment gaat Divani voor een op-en-top beleving voor haar visitors.

Divani sloeg in het verleden al de handen in mekaar met elite restaurants als The Glorious en De Kleine Zavel, plaatste al een Ferrari op het dak en toonde in primeur de collecties van modemadammen als Tanja Dexters en Veronique De Kock. Deze zomer wordt het klassevol dakterras met verbluffend zicht omgebouwd tot een prachtige zomerse rooftopbar ‘The Lounge By Divani’ met als officiële launch testritjes powered by Tesla en een fashion show van het sportmerk van Cristiano Ronaldo ‘CR7’.

Van eind mei tot en met eind september kan je vanaf de vroege avond tot middernacht aperitieven op de beste DJ beats, dit alles met de prachtige skyline van Antwerpen op je achtergrond. The Sky is the limit, of was het Divani?

Vlaamse Kaai 35, 2000 Antwerpen

www.divani.be

https://www.facebook.com/TheLoungeByDivani/?fref=ts

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072