The Weeknd X H&M

The Weeknd verovert de wereld!

Van zingen op de runway van de Victoria's Secret Fashion Show tot het runnen van zijn eigen kledinglijn XO. The Weeknd verovert stukje bij beetje meer de wereld. Zijn nieuwe single I feel it coming staat momenteel op nummer 13! Als kers op de taart werkt hij samen met H&M voor de spring/summer 2017 collectie die vanaf maart verkrijgbaar zal zijn.

Veel details over de collectie zijn nog niet bekend gemaakt, maar alles is handpicked door The Weeknd himself. Op zijn Instagram heeft hij al wel een voorproefje gegeven en daarin is te zien dat zijn geliefde item om te dragen, een bomberjacket, ook in de collectie is opgenomen. The Weeknd is geen vreemde in de modeindustrie, vorig jaar deed hij al een collab met PUMA, die overigens erg succesvol was.

The Starboy: Legend of the fall 2017 world tour

The Weeknd X H&M release is right on time, deze is namelijk in dezelfde periode als zijn wereldtour. De lancering vindt plaats op 2 maart. Zijn Starboy: Legend of the fall 2017 world tour gaat 17 februari van start in Zweden (toepasselijk') en reist vervolgens langs veertien Europese steden, waaronder Antwerpen!

Tickets Sportpaleis Antwerpen

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072