Colour up your staycation met de ‘Twins' Wireless Earbuds van Fresh ’n Rebel!

Het Rotterdamse audiowear brand ‘Fresh ’n Rebel' lanceert de Twins ‘True Wireless’ Earbuds. 


Dankzij de Earbuds is het mogelijk om volledig draadloos en met de beste sound en design, naar je favoriete songs en podcasts te luisteren of om te sporten. Maar ook je collega’s, familie en vrienden volledig wireless bellen kan voortaan met deze Twins Earbuds. Ze zijn compact, komen uit in de hipste kleuren en passen ook nog eens perfect in je oor. 

Over de Twins ‘True Wireless’ earbuds is doordacht nagedacht. Het slimme ontwerp en de vorm van de Twins maakt ze ultra comfortabel om te dragen en dankzij hun onberispelijke vorm blijven ze day in day out op hun plaats zitten. Met de Twins ‘True Wireless’ Earbuds ga je voor de ultieme geluidservaring. Zo kan je ze met de Dual Master technologie afzonderlijk gebruiken tijdens je telefoongesprek aangezien de oordopjes beiden voorzien zijn van een ingebouwde microfoon.

De Fresh ‘n Rebel Twins oordopjes werden voorzien van een high tech touch control en spraakbediening. Met een simpele aanraking kan je dus jouw tunes afspelen of  tussen je diverse afspeellijsten swipen zonder ook maar één keer je telefoon vast te nemen.  De Fresh ‘n Rebel Twins worden geleverd in een classy chargingcase zodat je ze overal mee naartoe kan nemen. De Twins zijn verkrijgbaar in 6 “Rebelse” kleuren en dit voor slechts 99 euro per setje. Het ganse gamma kan je ontdekken op www.freshnrebel.com

Het Nederlandse Fresh ’n Rebel creëert al jaren mobiele must-haves met een fashionable touch in de meest kleurrijke en funky designs. Het gevarieerde productaanbod wordt met zorg ontwikkeld en past altijd bij de laatste tech- en modetrends en daar zijn deze Twins nog maar eens hét bewijs van.   

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072