pride utrecht afgelast

Utrecht Pride 2020 afgelast

De snelle verspreiding van het Coronavirus en alle noodzakelijke maatregelen die getroffen worden om dit te stoppen leveren bij iedereen op dit moment onzekerheid op. Als gevolg hiervan heeft de Stichting Utrecht Pride moeten besluiten om de Utrecht Pride van 6 juni 2020 af te lasten. Een beslissing om verder te gaan met de voorbereidingen is op dit moment niet verstandig.

Het klinkt nog ver weg: 6 juni. Maar de deelnemende organisaties, vrijwilligers, bootverhuurders, straatfeesten en ook de organiserende stichting zelf zouden rond deze tijd aan de slag moeten zijn met alle voorbereidingen. In veel gevallen is dat nu onmogelijk en bovendien zijn velen op dit moment druk met hele andere belangrijke dingen.

Door op dit moment de Utrecht Pride te annuleren worden voor iedereen de (financiĆ«le) gevolgen tot een minimum beperkt. Een mogelijke annulering in een later stadium kan voor zowel deelnemers als organisatie veel grotere consequenties hebben.

5 juni 2021
De organiserende stichting ziet natuurlijk graag alle deelnemers alsnog aansluiten in de parade van 2021. Daarom is er besloten de organisaties die toegelaten zijn bij de editie van dit jaar automatisch toe te laten tot de Utrecht Pride op zaterdag 5 juni 2021. 

De Stichting Utrecht Pride hoopt volgend jaar met heel roze Nederland en iedereen die de LHBTI+ gemeenschap een warm hart toedraagt de Utrecht Pride dubbel en dwars in te halen.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072