Voetbalster David Beckham lanceert eigen Eyewear brand ism Safilo

De lente is in zicht en dat wil zeggen dat het tijd is om je zonnebril weer boven te halen. Maar heb jij toch liever elk jaar een nieuwe zonnebril om te kunnen shinen? Bekijk dan zeker David Beckham zijn eerste zonnebrillencollectie. Another year means another pair. 

Eindelijk! Daar is ie dan, de eyewear collectie van David Beckham in samenwerking met Safilo. Samen hebben zij een prachtige collectie op de markt gebracht. A timeless design with a London feeling, dát was hun doel. En daar zijn ze zeker in geslaagd! 

De DB-brillencollectie van David Beckham is voor het eerst voorzien van het nieuwe DB-monogram. Het prille merk staat voor vakmanschap, tot ontwerp, tot materialen die gebruikt zijn om de collectie te creëren. 

De monturen zijn geaccentueerd door een elegant kleurenpalet met zowel warme Havana tinten als klassieke metalen galvanische kleuren, gecombineerd met klassieke bruine of grijze lenzen, evenals opvallendere tinten zoals groen, geel en azuurblauw.  

Heb jij toch geen nood aan een nieuwe zonnebril maar wel aan een optisch montuur? Dan heb jij geluk! Want ook zo’n modellen zijn aanwezig in de collectie! Dubbel plezier dus! 

Toch nog graag wat meer informatie? Neem dan zeker een kijkje op de website van David Beckham

Boys, wacht niet langer, haal jouw bril in huis en shine wherever you go!

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072