Fashion - What the loafer?!

De it-schoen van het moment

Instagram staat tegenwoordig vol met de it-shoe van het moment, de Gucci Jordaan leather loafer. Iedereen met een tikkeltje fashion sense is een trotse bezitter van deze statement piece. De loafers, ook bekend als muiltjes, zijn veterloze schoenen met roots in de Amerikaanse cultuur. Het geheel is gebaseerd op de vorm van de moccassin.

https://www.instagram.com/p/BRekvhilkOy/

What's the fuzz?

Maar wat maakt een loafer nu zo speciaal? De loafer is dé perfecte schoen voor de lente en de zomer, vooral tijdens de iets frissere dagen. Het voordeel van de schoen is dat je voet niet volledig ontbloot is. Hierdoor ben je niet één van die personen die tijdens een leuk avondje uit staat te beven op zijn knieeën. We all know that this isn’t a cute look! Het is een tijdloze schoen die al jarenlang de basis vormt van vele kleerkasten. Dit omdat de loafer perfect past bij elke stijl en ook met alles combineerbaar is. Ga je voor een klassieke broek tot net boven de enkel? Of opteer je voor een ripped skinny jeans? Enkele jaren geleden was een combinatie van klassieke kleding met streetwear volledig uit den boze. Gelukkig zijn de tijden nu veranderd en worden de grenzen binnen de modewereld afgetast. Net als vele gays zijn deze schoenen zeer veelzijdig, dus combineer er gerust op los!

https://www.instagram.com/p/BRHIVhcAr2T/

Gucci Lookalike Loafers

De prachtige exemplaren van Gucci zijn stuk voor stuk unieke items die jou in het midden van de belangstelling plaatsen. Natuurlijk kan niet iedereen zomaar 600 euro neerleggen voor een paar schoenen. Moest je deze kans wel hebben, grijp hem dan ook met beide handen… en voeten! We denken natuurlijk ook aan de budget kings onder ons, die staan te popelen om deze schoenen te combineren met ontelbare outfits. Je hebt lang genoeg gewacht en daarom hebben wij vijf lookalikes gevonden die voldoen aan jouw modeverslaving. We zijn wel niet verantwoordelijk voor de slaying looks die zullen ontstaan.

1. Asos (€ 60) - Shop hier

2. Zara (€ 69,95) - Shop hier

3. Asos (€ 30) - Shop hier

4. Zara (€ 69,95) - Shop hier

5. Topman (€ 120) - Shop hier

Welke lookalike is jouw favoriet?

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072