WIN weekend tickets voor Milkshake Festival!

Op 29 en 30 juli is het weer zover, het Westerpark in Amsterdam kleurt alle kleuren van de regenboog voor het Milkshake Festival! Op Milkshake vier je de liefde voor de liefde, voor Amsterdam, voor diversiteit, voor muziek en vooral voor de mens en vrijheid!

Niet voor hokjesmensen

Op Milkshake Festival is iedereen welkom, behalve mensen die het liefst in hokjesgeest denken, want die passen gewoon niet zo goed bij de heerlijk openminded sfeer waar Milkshake al jaren om bekend staat. Oh, en mocht je het jezelf nog afvragen, alle geruchten zijn waar! The Village People staan echt op Milkshake! Andere bekenden zijn Benny Rodrigues, Valentijn de Hingh, Roog, Doppelgang, Joost van Bellen en al die andere toffe namen die we nu niet op kunnen noemen!

Win die weekender!

Bij Milkshake moet je er altijd snel bij zijn, want de zaterdag is al tijden uitverkocht! Gelukkig mogen wij 2 x 2 weekendtickets weggeven voor jou en je BF(F)! Hoe krijg je dat felbegeerde ticket in handen? Heel simpel. Laat onder dit bericht op Facebook weten dat jij en je BF(F) graag gaan en tag jouw BF(F)! Vergeet onze pagina niet te liken!
Speel je liever op save? Hier kun je nog zondag tickets scoren!

Become a model!

Op Milkshake gaan we op zoek naar het covermodel voor onze nieuwe issue! Denk jij dat je het in je hebt om onze cover te sieren? Kom dan vooral langs bij onze area en laat je fotograferen of zorg dat onze scouts jou spotten!

Zien we je op Milkshake?

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072