Zomer op je Lippen: DE NON-ALCOHOLISCHE en Belgische GIN NUDO

De laatste jaren is de alcoholvrije cocktail steeds populairder geworden. Om in te spelen op de snel groeiende markt van non-alcoholische drinks ontsproot enkele jaren geleden bij de Co-CEO’s van het West-Vlaamse productie-en distributiebedrijf ‘Albatross Liquors’ Tim Veys en Thomas Geers, het idee om meer bittere en complexe smaken te introduceren in de non-alcoholische wereld. NUDO is hét bewijs dat alcoholvrij óók lekker en gezellig kan zijn. Er is geen twijfel mogelijk, NUDO wordt onze favoriete non-alcoholische drink van 2020!

Hou je niet van alcohol? Of ben je toe aan iets nieuws? Verwen jezelf of je vriend dan deze zomer met een heerlijke non-alcoholische gin van Belgische makelij. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun aantal glaasjes alcohol te reduceren. Bewuster en gezonder leven is door de jaren heen een way of living geworden en dat kan NUDO alleen maar aanmoedigen. NUDO is hét bewijs dat alcoholvrij óók lekker en gezellig kan zijn.

What’s in a name
De non-alcoholische drink ‘NUDO’ staat voor ‘naakt’ in het Italiaans, een symbolische uitdrukking omdat er geen zout, suiker en alcohol vervat zit in deze samenstelling. Het percentage alcohol terugschroeven zonder in te boeten op de smaak en existentie van gin, dat is het motto van het innovatieve bedrijf van Belgische makelij.  NUDO is een mixer die als basis voor ontelbaar veel mocktails wordt gebruikt en zeer krachtig is van smaak omwille van zijn citrus/kruidig smakenpallet. In de loop van 2020 komen nog drie nieuwe NUDO smaken op de markt met elk hun eigen naam zoals NUDO Terra, NUDO Mare, enzovoort. Verwacht je dus maar aan imponerende en intense smaken.

Een heerlijke fles NUDO kan je al in huis halen voor € 18,95 en is verkrijgbaar bij de betere drankenhandel en speciaalzaak.            

De zomer op je lippen, dat is nog de beste manier om deze heerlijke NUDO te omschrijven.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072