Zoute Grand Prix Week 2021 pakt uit met de meest uitzonderlijke moderne wagens ter wereld

Van de Aston Martin Speedster over een hybride McLaren tot de Pininfarina Battista Anniversario, een elektrische Italiaanse sportwagen van ruim 2 miljoen euro!

ZOUTE GRAND PRIX WEEK 2021 PAKT UIT MET ENKELE VAN DE MEEST UITZONDERLIJKE MODERNE WAGENS TER WERELD 

Met ruim 400 wagens verspreid over de Zoute Rally, de Zoute GT Tour en Zoute Concours d’Élégance is  ZOUTE GRAND PRIX WEEK één van de belangrijkste evenementen ter wereld voor liefhebbers van de mooiste wagens ter wereld. De organisatie bouwde in 12 jaar een stevige reputatie op bij de liefhebbers van historische wagens, maar vanaf deze editie wordt er ook extra aandacht besteed aan de wagen van vandaag én morgen!

Alfa Romeo, Alpine, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Carrozzeria Touring Superleggera,  Dallara Stradale, De Tomaso, Ferrari,  Jaguar, Land Rover, Maserati, McLaren, Mercedes, Polestar, Rolls Royce en Pininfarina. Deze auto ontwerpers – en merken krijgen onderdak in de PRADO ZOUTE, een indrukwekkend paviljoen van ruim 8.300M2 dat zal worden opgebouwd op het strand van Knokke-Heist aan het Albertplein. Ze pronken er met verschillende van hun mooiste en nieuwste autodesigns en technische innovaties. En vooral dat laatste zal prominent aanwezig zijn met unieke hybride – en elektrische wagens.

Heel wat van de wagens in de PRADO ZOUTE zijn nooit eerder getoond aan het Belgische publiek! Zo beleven de gloednieuwe Bentley Continental GT en GTC Speed hun publieke première in Knokke-Heist, pronkt Aston Martin met de zeer exclusieve Speedster en pakt McLaren uit met de 765GT Spider en de Artura, een hybride sportwagen.

Maar niet alleen de Britse, ook de Italiaanse constructeurs bewijzen tijdens ZOUTE GRAND PRIX WEEK dat ze niets van hun reputatie in het ontwerpen van exotische ‘supercars’ zijn verloren. Of wat dacht je van de Maserati MC20, het nieuwe paradepaartje van de Italiaanse autobouwer. Carrozzeria Touring Superleggerais dan weer verantwoordelijk voor enkele van de meest exotische en unieke autodesigns die de laatste jaren het licht zagen. Ze staan in Knokke-Heist met een Aero 3. Een wagen waar letterlijk en figuurlijk geen prijs op te plakken valt, aangezien hij volledig op maat en naar wens van de klant wordt gebouwd. Het is trouwens de Belg Louis de Fabribeckers die waakt over wat er van de tekentafel van de Italiaanse autodesigner rolt. Pininfarina tenslotte pakt uit met de Battista Anniversario, een 100% elektrische supercar waarmee de legendarische autobouwer én designer zijn 90ste verjaardag viert. Kostprijs; ruim twee miljoen euro!

Afspraak van donderdag 7 t/m zondag 10 oktober in Knokke-Heist om al deze unieke wagens te komen bewonderen in de PRADO ZOUTE !!

De PRADO ZOUTE® is voor iedereen toegankelijk en is dagelijks geopend van 8u00 tot 14u00 op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober en van 8u tot 12u op zondag 10 oktober 2021.  De toegangsprijs bedraagt 35,00 EUR inclusief BTW

Voor meer informatie en tickets die je toegang geven tot de verschillende events kan je terecht op www.zoutegrandprix.be

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072